Forbrukslån

Forbrukslån inntil 500.000 kr fra 7,9% nom.

Som en av Norges eldste forbrukslån uten sikkerhet tilbyder finner vi det beste forbrukslånet slik at du kan oppfylle dine drømmer. Real Finans har gjennom snart 30 år samarbeidet med de fleste banker i Norge som tilbyr forbrukslån og vi har i dag totalt 10 banker vi samarbeider med. Gjør det enkelt, send inn en søknad om forbrukslån her og la oss gjøre jobben for deg helt uten kostnad.

Ring inn din søknad på telefon 69 36 69 10 eller fyll inn søknaden elektronisk på denne siden.

Forbrukslån og lån uten sikkerhet - Du lever bara en gang!
Med et forbrukslån fra Real Finans kan små og store drømmer virkeliggjøres. Et forbrukslån fra Real Finans lar deg enkelt, raskt og trygt finansiere det du trenger, når du trenger det. Oppussing, hjemmekino, garasje eller kanskje en etterlengtet feriereise? Hva DU bruker pengene til blir en privatsak!

Real Finans står alltid parate til å ta imot din forbrukslån søknad, enten via internett eller pr. telefon. Et forbrukslån fra Real Finans lar deg enkelt, raskt og trygt finansiere det du trenger, når du trenger det. Vi krever verken kausjonist eller pant på våre forbrukslån.

Lånesøknad


5000 kr 500000 kr

1 år 15 år

Vil du refinansiere annen gjeld?
+ Legg til fler

Lånesøknad: 65 000 kr Løpetid: 5 år

Sum pr Mnd: 1 568 kr Rente: 11%* * Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker

Personlig informasjon

?
?
?
?
?
?

Har du en medsøker?
?
?
?
?
?
?

Nåværende gjeld

(som ikke skal refinansieres)

+ Legg til fler

?

Nyheter

 • Komplett Bank - en del av Komplett Group

  Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet og sparekonti med attraktive vilkår.

  Banken ble … mer

 • Ikano Bank - Enkle og attraktive løsninger

  Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Den 2. januar 2009 ble navnet endret til Ikano Bank da de slo sammen sine nordiske … mer

 • Ekspress Bank er en norsk filial av danske Ekspres Bank A/S

  Ekspress Bank i Norge har konsesjon til å drive bank og er underlagt samme strenge lover, krav og reguleringer som andre banker i … mer

 • Resurs Bank stammer fra Resurs Finans

  På midten av 80-tallet presenterte de rentefrittkonseptet i Sverige, og siden har de ikke sett seg tilbake.

  Banken har lenge vært markedsledende … mer

 • Har du fått inkasso eller betalingsanmerkninger er det dessverre ingen av våre banker som kan hjelpe deg med mindre du har mulighet til å ta pant i fast eiendom.

  Du kan lese mer om … mer

 • Forutsigbarhet er nøkkelen til å ha en god økonomi og ved å planlegge et helt år trenger ikke februar bli spesielt tøff igjen. Samme hvilken livssituasjon du … mer

 • Har du fått inkasso eller betalingsanmerkninger er det dessverre ingen av våre banker som kan hjelpe deg med mindre du har mulighet til å ta pant i fast eiendom.

  Du kan lese mer om … mer